nowmag.gr

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο LG MyView Smart Monitor (μοντέλο 34SR65QC), μια οθόνη 34 ιντσών με μοναδικό σχεδιασμό και μια σειρά χαρακτηριστικών για βελτιωμένη παραγωγικότητα και εμπειρία ψυχαγωγίας. Πρόκειται για την πρώτη κυρτή UltraWide Smart οθόνη της εταιρείας με αναλογία διαστάσεων 21:9, προσφέροντας μια εκτεταμένη λύση desktop οθόνης για πελάτες που αναζητούν βελτιωμένη ροή εργασίας και καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Το νέο LG MyView Smart Monitor διαθέτει πάνελ VA 34 ιντσών, ανάλυσης WQHD (3.440 x 1.440), το οποίο παρέχει φωτεινότητα 300 nits, ευρεία γωνία θέασης και 99% κάλυψη της χρωματικής γκάμας sRGB. Αυτές οι προδιαγραφές, σε συνδυασμό με την αναλογία οθόνης 21:9, καθιστούν την οθόνη LG MyView έναν εξαιρετικό «side-by-side» σύντροφο γραφείου για εργαζόμενους σε εταιρείες, προγραμματιστές και άλλους ψηφιακούς επαγγελματίες.

Η 34SR65QC συμβάλλει στη βελτίωση της αποδοτικότητας της εργασίας χάρη στην επιμήκη οθόνη υψηλής ανάλυσης, τις χρήσιμες λειτουργίες οργάνωσης της οθόνης και την υποστήριξη διαφόρων home-office εφαρμογών. Η UltraWide οθόνη 21:9 διαθέτει επιπλέον χώρο στην οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες να διατηρούν ταυτόχρονα πολλές καρτέλες και παράθυρα ανοιχτά και να τα οργανώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λειτουργία διαχωρισμού οθόνης. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από εφαρμογές όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα online προγράμματα επεξεργασίας εγγράφων και την αποθήκευση στο cloud απευθείας στην οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούν με υπολογιστή ή laptop. Το έξτρα εύρος της 34SR65QC επιτρέπει στους χρήστες να χειρίζονται εφαρμογές παραγωγικότητας σε λειτουργία πλήρους οθόνης (16:9) και να έχουν ακόμα αρκετό χώρο για χρήσιμα εργαλεία δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης, τα οποία μπορούν άνετα να καρφιτσωθούν στο δεξί μέρος της οθόνης σε ένα παράθυρο μικρότερου μεγέθους (5:9).

Η 34SR65QC είναι επίσης ιδανική για όσους αναζητούν μια κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι. Η UltraWide οθόνη της επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν περιεχόμενο 21:9 όπως ακριβώς σχεδιάστηκε να το δουν, εξαλείφοντας το letter-boxing που απαιτείται για τη διατήρηση της αναλογίας διαστάσεων στις συμβατικές οθόνες 16:9. Το νέο αυτό μοντέλο είναι το πρώτο στη σειρά LG MyView που επιτρέπει τη ροή βίντεο που έχει ληφθεί σε αναλογία 21:9, φέρνοντας μια κινηματογραφική αίσθηση στο τηλεοπτικό περιεχόμενο και δίνοντας στους χρήστες την εντύπωση ότι είναι μέρος της δράσης.

Όπως όλα τα LG MyView Smart Monitors, το 34SR65QC είναι εξοπλισμένο με την πλατφόρμα LG webOS, η οποία προσφέρει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών περιεχομένου, όπως το Netflix, το YouTube και το Prime Video, σε συνδυασμό με προσωποποιημένες προτάσεις προβολής και διαισθητική πλοήγηση. Για ακόμη περισσότερες επιλογές περιεχομένου, οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν την LG Channels, τη δωρεάν υπηρεσία premium περιεχομένου της LG, και να περιηγηθούν σε περισσότερα από 300 κανάλια3 που περιλαμβάνουν κατηγορίες όπως ταινίες, ειδήσεις, αθλητικά, θεατρικά και παιδικά προγράμματα. Επιπλέον, με την υποστήριξη AirPlay 2 και ScreenShare, οι χρήστες μπορούν να μεταδίδουν ή να αντικατοπτρίζουν περιεχόμενο από τα smartphones τους, απολαμβάνοντας όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια για κινητά στη μεγάλη, κυρτή οθόνη.

Η οθόνη 34SR65QC συνοδεύεται από ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο που διαθέτει βασικές λειτουργίες, όπως ο έλεγχος της λειτουργίας και της έντασης του ήχου. Είναι επίσης συμβατό με το LG Magic Remote, το οποίο παρέχει φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες όπως το AI Concierge και πρόσβαση με ένα άγγιγμα σε δημοφιλείς υπηρεσίες streaming, όπως το Netflix, το Prime Video και το Disney+. Το AI Concierge, που ενεργοποιείται με το πάτημα του κουμπιού μικροφώνου του Magic Remote, αναγνωρίζει διαφορετικές φωνές και προτείνει περιεχόμενο με βάση το ιστορικό προβολής του κάθε χρήστη.

Επιπλέον, μόλις το LG MyView Smart Monitor συνδεθεί στην πλατφόρμα LG ThinQ™ smart home, η εφαρμογή ThinQ μπορεί να μετατρέψει το smartphone του χρήστη σε τηλεχειριστήριο, προσφέροντας δυνατότητες αφής και φωνητικού ελέγχου. Για πρόσθετη ευκολία, οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τις ρυθμίσεις της οθόνης και να πλοηγούνται και να αναζητούν στο webOS χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο και ποντίκι.

«Διευρύνοντας τη σειρά LG MyView Smart Monitor με το νέο κυρτό μοντέλο UltraWide 34 ιντσών, προσφέρουμε στους καταναλωτές μια ολοκληρωμένη λύση παραγωγικότητας και ψυχαγωγίας», δήλωσε ο YS Lee, αντιπρόεδρος και επικεφαλής της μονάδας IT της LG Business Solutions Company. «Θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε ευέλικτες smart οθόνες που συνδυάζουν καινοτόμο σχεδιασμό με κορυφαίες επιδόσεις και πρακτικές λειτουργίες».

Το LG MyView Smart Monitor θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως ξεκινώντας από τις ΗΠΑ και την Κορέα τον Αύγουστο, ενώ η διαθεσιμότητα σε άλλες αγορές θα ακολουθήσει αμέσως μετά.

You May Like This